Kalatoitude retseptid

Heeringas hapukoorega 

kata, 3. juuni 2005, 18:34
hea panna peolauale.

Kogus: ühele

Koostisosad
umbes 200 g kerg soolaheeringat
2 sl sidrunimahla
40 g porrulauku
1/2 potti tilli
1/2-1 küüslauguküüs
200 g hapukoort

Valmistamine
Valmistusviis1. purusta küüslauk. Lõika porrulauk õhukesteks rõngasteks. Kalla heeringafilee sidrunimahlaga üle ja lõika suupärasteks tükkideks. 2. Maitsesta heeringatükid porrulaugu ja tilliga. 3. Pigista küüslauk hapukoore hulka ja kalla heeringa tükkidele. 4. Lase heerngal vähemalt kaks tundi või üle öö külmkapis seista 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee