Porgandi-püreesupp
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 porgandit
2 keskmist kartulit
1 sibul
1 tl karripulbrit
250 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
2 spl 10% hapukoort
1 tl tomatipastat
1 tl sidrunimahla
pisut kardemoni
soola
pipart
1 tl hakitud pistaatsiapähkleid
1 tl hakitud päevalilleseemneid
Valmistamine
Tükelda porgandid, kartulid ja sibul ning hauta neid kastrulis väheses vees veidi aega. Lisa karri, vala juurde puljong ja hauta kaane all veel kümmekond minutit. Püreesta köögivili, lisa hapukoor ja tomatipasta sidrunimahla, kardemoni, soola ja pipraga. Hea teada ! Enne serveerimist puista peale hakitud pistaatsiapähklid ja päevalilleseemned.
Kommentaarid (0)