Veiseliha retseptid

Talubiifsteek 

Toidutare, 11. veebruar 2005, 08:28
Veisehakklihast biifsteegid suitsupekiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kg veiseliha
100 g suitsupekki
150 ml vett
2-3 sibulat
100 g rasva
soola
pipart

Valmistamine
Liha lasta läbi hakkmasina, lisada väikesteks kuubikuteks lõigatud suitsupekk, praetud hakitud sibulad ja külma vett. Maitsestada soola ja pipraga ning segada hoolikalt läbi. Märgade kätega vormida kuni 2 cm paksused ümmargused biifsteegid ja praadida kuumas rasvas mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta vaagnale, kasta praerasvaga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee