Lõunasöögi retseptid

Piprapihvid 

Toidutare, 3. juuni 2005, 13:27
Piprapihvid kastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g veisehakkliha
4 tl jämedalt jahvatatud pipart
60 g rasva või margariini
soola
1/2 tl sojakastet
4 sl madeirat
100 ml rõõska koort

Valmistamine
Hakklihast vormida väikesed pihvid ja paneerida peenestatud pipraga. Praadida rasvas küpseks ja puistata soola peale. Pihvid tõsta vaagnale, praerasvale lisada koor, sojakaste ja madeira, kuumutada läbi ja valada pihvidele.Lisandiks Äädika ja õliga maitsestatud toorsalat, keedetud riis või kartulid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee