Lõunasöögi retseptid

Liha-seenepihvid 

Toidutare, 3. juuni 2005, 13:26
Maitsvad seenekotletid

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g veisehakkliha
100 g suitsupekki või -ribi
150 g värskeid mahedaid seeni või seenehoidist
1 sibul
petersellilehti
paar viilu tahket saia
200 ml puljongit või veega segatud hapukoort
1 muna
soola
pipart
jahu
praadimiseks rasva

Valmistamine
Hakkliha segada peenestatud leotatud saia ja toore munaga. Kuubikuteks lõigatud pekk pruunistada, lisada hakitud sibul ja seened. Kuumutada läbi, lasta jahtuda ning segada hakklihaga. Lisada hakitud maitseroheline ja maitsestada soola ning pipraga. Sõtkuda läbi ja vormida ümmargused pihvid. Paneerida jahuga ja praadida rasvas pruuniks.Lisandiks Kartulipuder, tomatisalat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee