Lõunasöögi retseptid

Liha-peedipihvid 

Toidutare, 3. juuni 2005, 13:23
Maitsvad peedikotletid

Kogus: ühele

Koostisosad
750 g veiseliha
1 suur sibul
3 keskmise suurusega keedetud peeti
3 muna või 6 munakollast
1 hapukurk
veidi vett
soola
pipart
riivsaia
praadimiseks rasva

Valmistamine
Liha lasta läbi hakkmasina, lisada munad või munakollased, hakitud sibul, riivitud või hakitud peedid, hakitud, kooritud ja seemnetest puhastatud hapukurk, mõni lusikatäis vett ja maitseained. Segu kloppida sitkeks ja ühtlaseks massiks, vajaduse korral lisada veel veidi vett või peedikeeduleent. Vormida ümmargused pihvid, paneerida riivsaiaga ja praadida rasvas küpseks.Lisandiks Kartulipudru, toorsalat, tomatikaste.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee