Veiseliha retseptid

Liha-kartulipihvid 

Toidutare, 3. juuni 2005, 13:07
Liha-kartulipihvid kastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
600 g veiseliha
750 g koorega keedetud kartuleid
1 sibul
1/2 porgandit
1/2 petersellijuurt
1 muna
75 g võid või rasva
riivsaia
75 g hapukoort
75 g tomatipastat
jahu
soola
pipart
1 loorberileht
maitserohelist

Valmistamine
Liha pruunistada kergelt ja hautada, lisades veidi vett või puljongit, hakitud sibulat, loorberileht ja maitsejuured. Kartulid koorida ja lasta koos jahtunud liha ja toore sibulaga läbi hakkmasina. Lisada muna, maitsestada soola ja pipraga ning lasta veel kord läbi hakkmasina. Vormida pihvid, paneerida riivsaiaga ja praadida rasvas. Vajaduse korral küpsetada veel 5 minutit praeahjus. Hautamisleemest valmistada jahu, koort ja tomatipastat lisades kaste. Pihvid antakse lauale ainult kastme ja hakitud maitserohelisega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee