Veiseliha retseptid

Küüslaugukotletid 

Toidutare, 11. veebruar 2005, 08:24
Veisehakkliha-küüslaugukotletid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
750 g veiseliha
50 g veise neerurasva
150 g tahket saia
200 ml piima
200 g võid või taimeõli
1 sibul
2 sl hapukoort
1 muna
4-5 küüslauguküünt
petersellilehti
aedpiparrohtu
soola
pipart
PANEERIMISEKS:
2 muna
50 g jahu
100 g riivsaia

Valmistamine
Liha ja rasv lasta koos leotatud saia ja rasvas kuumutatud sibulaga läbi hakkmasina. Lisada muna, hakitud petersellilehed ja küüslauk, aedpiparrohi, pipart ja soola. Segada hoolikalt läbi, lisada hapukoor ja vormida 10 ovaalset kotletti. Paneerida jahu, vähese veega lahtiklopitud muna ja riivsaiaga. Pruunistada mõlemalt poolt kuumas võis või õlis. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee