Veiseliha retseptid

Kotletid a'la Cossak 

Toidutare, 11. veebruar 2005, 08:20
Munapurdutäidisega veisehakklihast kotletid pruunis kastmes shampinjonidega.

Kogus: ühele

Koostisosad
900 g veiseliha
200 g tahket saia
250 ml piima
soola
pipart
TÄIDIS:
6 muna
3 sl rõõska koort
35 g võid
soola
KASTE:
600 ml pruuni kastet
veidi šampinjone
2 sl tomatipüreed
sojakastet
2-3 sl madeirat
1 sl hakitud hapukurki
soola

Valmistamine
Valmista tavaline kotletitainas, võta kanamunasuurused tükid ja suru laiaks. Täidiseks valmista munast, koorest ja võist munapuder. Pane täidist hakklihakookidele, vormi kotletid, paneeri jahuga ja prae rasvas. Valmis pruunile kastmele lisa hakitud seeni, kuumuta läbi ja maitsesta sojakastme, veini, tomatipüree, kurkide ja soolaga. Vala kaste kotlettidele. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee