Veiseliha retseptid

Pahleni kotletid 

Toidutare, 11. veebruar 2005, 08:18
Peki-sibula-saiatäidisega veisehakklihast kotletid.

Kogus: ühele

Koostisosad
750 g veiseliha
150 g tahket saia
200 ml piima
soola
pipart
TÄIDIS:
100 g pekki
2 sibulat
3-4 saiaviilu
50 g võid
soola
pipart

Valmistamine
Valmistada tavaline kotletitainas, jaotada 150 g raskusteks tükkideks ja vormida lamedad koogid. Täidise valmistamiseks praadida väikesteks kuubikuteks lõigatud pekk koos hakitud sibulaga, lisada või ja väikesed saiakuubikud. Maitsestada soola ja pipraga. Asetada kookidele täidist, tõsta ääred kokku ja vormida piklikud kotletid. Pruunistada kuumas võis ja küpsetada praeahjus. Valmis kotletid asetada liuale, kasta pruuni võiga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee