Lõunasöögi retseptid

Kotletid kapsaga 

Toidutare, 14. veebruar 2005, 09:03
Kapsakotletid veisehakklihaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g veisehakkliha
1 kg valget peakapsast või savoi kapsast
1 sibul
80 g tahket saia
150 ml piima
2 muna
30 g searasva
soola
pipart
100 g riivsaia
100 g rasva praadimiseks

Valmistamine
Hakkliha pruunistada rasvas, lisada veidi vett, soola ja hakitud sibul ning hautada pehmeks. Kapsas puhastada, hakkida peeneks ja keeta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõrutada hästi kuivaks ja lasta koos jahtunud liha ning piimas leotatud saiaga läbi hakkmasina. Lisada veidi riivsaia, munad ja pipar. Hõõruda hoolikalt läbi, vormida kotletid, paneerida riivsaiaga ja praadida rasvas. Lisandiks Seene-, tomati- või koorekaste.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee