Veiseliha retseptid

Kotletid võiga 

Toidutare, 5. august 2005, 10:57
Kotletid võiga
Veisehakklihast kotletid võiga. Lisandiks sobivad praetud kartulid või makaronid, ketshup või mõni teravam vürtsikaste.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g Veiseliha
50 g Sai
0.5 dl Piim
1 dl Riivsai
0.25 tk Sibul
0.125 tl Must pipar
0.5 tl Sool
25 g Või
0.5 tk Muna

Valmistamine
Veiseliha lasta läbi hakklihamasina koos võiga. Lisada leotatud sai, soola ja pipart ning lasta veel kord läbi hakklihamasina peene resti. Soovi korral segada juurde võis kuumutatud hakitud sibul. Kloppida hoolikalt läbi, lisades ülejäänud piima. Märgade kätega vormida ovaalsed kotletid, paneerida muna ja riivsaiaga ning praadida võis mõlemalt poolt pruuniks. Serveerimisel kasta sulavõiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee