Inglise ja Iiri köök

Maasikad Londoni moodi 

maiasmokk ise, 11. veebruar 2005, 14:03
Maasikad koos apelsini-portveinikoorevahuga viivad keele alla!

Koostisosad
2 dl vahukoort
4 sl apelsinimarmelaadi
1 sl portveini
1 sl fariinsuhkurt
u 1 liiter maasikaid

Valmistamine
Klopi koor vahule. Maitsesta vaht pehmeks muljutud apelsinimarmelaadi, portveini ja fariinsuhkruga.  Puhasta maasikad. Lõika need viiludeks. Jaga apelsinikoord nelja magustoidupeekrisse. Aseta maasikad peale ja serveeri. Maasikaviile võib enne apelsinikoorevahule asetamist veidi aega hoida fariinsuhkruga maitsestatud portveinis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee