Röstleib fetajuustuga
, 11. veebruar 2005 08:59
Röstsai fetajuustu ja rosinatega. Maitsev söök pidulauale.
Kogus: ühele
Koostisosad
2 dl rosinaid
1 dl tumedat rummi või kanget mahla
100 g fetajuustu
100 g rasvavaba kodujuustu
100 g õunamaitselist toorjuustu
1 röstleib
2 dl rosinaid
1 dl tumedat rummi või kanget mahla
100 g fetajuustu
100 g rasvavaba kodujuustu

100 g õunamaitselist toorjuustu
1 röstleib
Valmistamine
Valmistusviis1.leota rosinaid rummis võimahlas üle öö. Sega. 2. Peenesta fetajuust puruseks. Sega raejuustu ja toorjuustuga. Maitsesta segu rosinatega. 3.Rösti leivad enne serveerimist. 4. Pane täidis kahe leivatüki vahele. Serveeri kohe.Rösti enne serveerimist. pane täidis kahe leivatüki vahele. Serveri kohe.