Lõunasöögi retseptid

Röstleib fetajuustuga 

kata., 11. veebruar 2005, 08:59
Röstsai fetajuustu ja rosinatega. Maitsev söök pidulauale.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl rosinaid
1 dl tumedat rummi või kanget mahla
100 g fetajuustu
100 g rasvavaba kodujuustu
100 g õunamaitselist toorjuustu
1 röstleib

Valmistamine
Valmistusviis1.leota rosinaid rummis võimahlas üle öö. Sega. 2. Peenesta fetajuust puruseks. Sega raejuustu ja toorjuustuga. Maitsesta segu rosinatega. 3.Rösti leivad enne serveerimist. 4. Pane täidis kahe leivatüki vahele. Serveeri kohe.Rösti enne serveerimist. pane täidis kahe leivatüki vahele. Serveri kohe.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee