Vene köök

Ungari kotletid 

Toidutare, 10. veebruar 2005, 19:08
Hakk-kotletid sea- ja loomalihast suitsupekiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g pehmet veiseliha
350 g taist sealiha
50 g suitsupekki
1 muna
4-5 saiaviilu
piima
soola
paprikapulbrit
pipart
paneerimiseks jahu
praadimiseks searasva

Valmistamine
Liha lasta koos pekiga läbi hakklihamasina või hakkida pekk noaga peeneks või lõigata väikesteks kuubikuteks. Hakkliha segada piimas leotatud saia, muna, maitseainete ja soolaga. Parema siduvuse saamiseks tuleb kotletimassi tugevasti kloppida. Vormida ovaalsed kotletid ja paneerida jahuga. Praadide searasvas mõlemalt poolt pruuniks ja seest küpseks.Lisandiks sobib Kartulipüree, keedetud nuudlid, sularasvaga kastetud keedetud aedvili. Tomati-paprikasalat või hoidis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee