Kalatoitude retseptid

Kartuliroog krevettidega 

Toidutare, 22. august 2005, 08:50
Roog kaalukatele. TST 18

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistuseks 30 minutit, hautamiseks-praadimiseks 20 minutit.

Koostisosad
2.5 tk Kartul
0.5 sl Õli
0.25 tl Karri
0.375 dl Valge vein
0.125 tk Puljongikuubik
Sool
Must pipar
0.125 tl Tšillimaitseaine
25 g Krevett
0.25 tk Porrulauk
0.5 sl Hapukoor
0.5 tl Apelsinikoor
0.125 dl Juust
0.25 tl Aedtill

Valmistamine
Lõika kartulid kuubikuteks, prae 2 tl kuumas õlis läbi, puista peale karri, vala hulka vein. Vala juurde puljong ja lase keskmisel kuumusel haududa 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja tshillimaitseainega ( või- pulbriga), aseta sooja kohta. Maitsesta krevetid soola ja pipraga, prae ülejäänud õlis läbi. Lõika sibulad õhukesteks rõngasteks, lisa krevettide hulka, lase veel 3 minutit haududa, maitsesta soola ja pipraga. Sega kartulite hulka hapukoor, riivitud apelsinikoor ja - juust ning puista peale tilli. Serveeri koos kreveti-sibulaseguga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee