Kaalujälgijate retseptid

Kartulid köögiviljaga 

Toidutare, 10. veebruar 2005, 17:28
Trühvelkartulid kirju köögiviljaga. Roog kaalukatele. TST 12

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
Ettevalmistuseks 25 minutit, keetmiseks-praadimiseks 20 minutit.

Koostisosad
600 g trühvel- või A-kartulit
soola
2 punast paprikat
kimp rohelist sibulat
200 g peeti
200 g suhkruhernekaunu
1 küüslauguküüs
4 tl väherasvast margariini
2 tüümianioksa
4 salveilehte
125 ml köögiviljapuljongit 1/2 tl pulbrist
pipart
2 sl palsamäädikat
2 tl magusat sinepit
mõni tilk vedelat suhkruasendajat

Valmistamine
Keeda kartuleid soolaga maitsestatud vees 10 minutit. Lõika paprikad ribadeks, sibulad rõngasteks ja peet kuubikuteks, keeda koos suhkruhernekaunadega soolaga maitsestatud vees korraks läbi, vala keeduvesi ära. Suru küüslauguküüs katki ja prae kuumas margariinis koos tüümiani ja salvega läbi. Lisa köögivili, vala peale puljong ja lase väikesel kuumusel keeda 5 minutit. Maitsesta köögiviljad soola, pipra, äädika, sinepi ja suhkruasendajaga. Serveeri koos kartulitega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee