Linnuliha retseptid

Vutid veinikastmes 

Toidutare, 10. veebruar 2005, 17:07
Roog kaalukatele. TST 28

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistamiseks 40 minutit, küpsemiseks 40 minutit.

Koostisosad
4 vutti (igaüks 150 g)
soola
pipart
4 viilu taist toorsuitsusinki (igaüks 100 g)
50 ml kuiva valget veini
250 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
500 g salatsigurit
2 õuna
3 tl väherasvast margariini
3 sl valget palsamäädikat
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
1 sl hakitud peterselli
4 röstsaiaviilu
2 sl 10% hapukoort

Valmistamine
Maitsesta vutid soola ja pipraga. Mähi iga vutt singiviilu sisse, seo niidiga kinni ja prae küpsetuspaberiga kaetud pannil igast küljest läbi. Vala peale vein ja 50 ml puljongit, aseta vutid selili ja lase 25 minutit väikesel kuumusel kaane all haududa. Lõika salatsigur pooleks ja õunad tükkideks. Prae salati- ja õunatükid kuumas margariinis läbi, kalla peale ülejäänud puljong ja lase kaane all väikesel kuumusel haududa 7 minutit. Maitsesta soola, pipra, palsamäädika ja suhkruasendajaga, puista peale peterselli. Aseta vutid röstitud saiaviiludele. Serveeri koos salatsiguri-õunaseguga, tõsta peale pisut hapukoort. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee