Linnuliha retseptid

Hiina kapsa salat kastmega 

Toidutare, 19. mai 2008, 06:32
Hiina kapsa salat kana ja vaarikakastmega kaalukatele. TST 10

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
20 minutit, praadimiseks 8 minutit.

Koostisosad
360 g kanafileed
soola
pipart
2 tl taimeõli
1 kg Hiina kapsast
200 g vaarikaid
125 ml köögiviljapuljongit 1/2 tl pulbrist
4 sl vaarikaäädikat
2 tl Kreeka pähkli või taimeõli
1 tl mett
1 tl hakitud estragoni
mõni tilk vedelat suhkruasendajat

Valmistamine
Lõika kanafilee ribadeks, maitsesta soola ja pipraga ning prae kuumutatud õlis 8 minutiga krõbedaks. Lõika Hiina kapsas ribadeks ja sega vaarikatega. Sega puljong, äädikas, õli ja mesi ning maitsesta soola, pipra, estragoni ja suhkruasendajaga. Sega kaste salati hulka, tõsta taldrikutele ning serveeri koos praetud kanafileeribadega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee