Magustoidud

Kuum marjasupp 

Toidutare, 6. veebruar 2005, 14:42
Magustoit kaalukatele. TST 16

Koostisosad
700 g erinevaid värskeid või sügavkülmutatud marju
250 ml kuiva punast veini
300 ml suhkruta õunamahla
200 ml suhkruta kirsimahla
2 sl sidrunimahla
90 g suhkrut
1 kaneelikoor
1 tähtaniis
1 nelk
4 tl mett
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
4 sl 10% hapukoort

Valmistamine
Kuumuta 450 g marju veini, õuna- ja kirsimahlaga keemiseni. Sega hulka sidrunimahl, suhkur, kaneelikoor, tähtaniis ja nelk nin keeda keskmisel kuumusel 15 minutit. Võta maitseained välja. Mikserda supp püreeks, lisa ülejäänud marjad, maitsesta mee ja suhkruasendajaga ning tõsta taldrikutele. Lisa igale igale portsjonile 1 sl hapukoort.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee