Lõunasöögi retseptid

Vorsti-aedviljavorm 

Toidutare, 6. veebruar 2005, 14:17
Vorsti-kabatshoki-spargelkapsa-porruvorm.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g kabatšokki
300 g spargelkapsast
1 porru
umbes 3 dl vett
1/2 tl soola
300-400 g rõngasvorsti
3-4 tomatit
vormi määrimiseks õli või margariini
PEALE:
riivjuustu
punet

Valmistamine
Pese aedviljad. Lõika kabatshokk viiludeks, spargelkapsas ja porru tükkideks. Keeda neid väheses soolaga maitsestatud vees 5-7 minutit. Nõruta aedvili sõelal ja pane määritud ahjuvormi. Lõika vorst ja tomatid viiludeks ning aseta vahelduvate ridadena aedviljale. Puista peale riivjuustu ja punet. Küpseta rooga 225° C jures ahju keskosas 15-20 minutit. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee