Lõunasöögi retseptid
6. veebruar 2005, 14:17

Vorsti-aedviljavorm

Vorsti-kabatshoki-spargelkapsa-porruvorm.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g kabatšokki
300 g spargelkapsast
1 porru
umbes 3 dl vett
1/2 tl soola
300-400 g rõngasvorsti
3-4 tomatit
vormi määrimiseks õli või margariini
PEALE:
riivjuustu
punet

Valmistamine
Pese aedviljad. Lõika kabatshokk viiludeks, spargelkapsas ja porru tükkideks. Keeda neid väheses soolaga maitsestatud vees 5-7 minutit. Nõruta aedvili sõelal ja pane määritud ahjuvormi. Lõika vorst ja tomatid viiludeks ning aseta vahelduvate ridadena aedviljale. Puista peale riivjuustu ja punet. Küpseta rooga 225° C jures ahju keskosas 15-20 minutit.