Porru-singivorm
Kogus: ühele
Valmistusaeg:
ahjus küpseb 25 minutit+porru keetmine+kastme valmistamine
Koostisosad
500 g porrut
2 dl vett
1 tl ürdisoola
8 viilu sinki
ÜLEKÜPSETAMISEKS:
2 sl õli või margariini
3 sl nisujahu
3 dl porru keeduvett
1 dl piima või rõõska koort
2 dl riivjuustu
Valmistamine
Poolita ja pese porrud. Lõika need umbes 12 cm pikkusteks tükkideks ning keeda väheses ürdisoolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta keeduvesi hoolikalt ära ja jäta see varuks. Jaga porrud kaheksasse ossa ning keera singiviilud nende ümber. Pane singi-porrurullid ahjuvormi. Lase potis keema õli ja jahu. Lisa porru keeduvesi ja piim ning lase keema. Sega kastme hulka riivjuust. Vala üleküpsetamiskaste rullidele, puista peale riivjuustu ja küpseta 25 minutit 225° juures.
Kommentaarid (0)