Lõunasöögi retseptid

Porru-singivorm 

Toidutare, 6. veebruar 2005, 13:59
Singi sisse keeratud porrud on üle küpsetatud piima-juustu kastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
ahjus küpseb 25 minutit+porru keetmine+kastme valmistamine

Koostisosad
500 g porrut
2 dl vett
1 tl ürdisoola
8 viilu sinki
ÜLEKÜPSETAMISEKS:
2 sl õli või margariini
3 sl nisujahu
3 dl porru keeduvett
1 dl piima või rõõska koort
2 dl riivjuustu

Valmistamine
Poolita ja pese porrud. Lõika need umbes 12 cm pikkusteks tükkideks ning keeda väheses ürdisoolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta keeduvesi hoolikalt ära ja jäta see varuks. Jaga porrud kaheksasse ossa ning keera singiviilud nende ümber. Pane singi-porrurullid ahjuvormi. Lase potis keema õli ja jahu. Lisa porru keeduvesi ja piim ning lase keema. Sega kastme hulka riivjuust. Vala üleküpsetamiskaste rullidele, puista peale riivjuustu ja küpseta 25 minutit 225° juures. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee