Küüslaugu-kartulivorm
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
5-6 kartulit (600 g)
2-3 küüslauguküünt
1 dl riivjuustu
noaotsatäis musta pipart
1 tl ürdisoola
3 dl vett
1/2 lihapuljongikuubikut
vormi määrimiseks 1 tl õli või margariini
Valmistamine
Koori kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori ja peenesta küüslauguküüned. Määri ahjuvorm ja lao kartuliviilud selle põhjale korralike ridadena. Raputa vahele riivjuustu, küüslauku, ürdisoola ning musta pipart. Lase vesi keema ja lahusta selles lihapuljongikuubik. Vala pool puljongist kartulitele ja ülejäänuga kasta rooga veidi hiljem. Küpseta vormi 225° juures ahju keskosas umbes 50 minutit.
Kommentaarid (0)