Linnuliha retseptid

Vokitud kanaroog Pekingi moodi 

Ruth, 25. märts 2011, 13:37
Maitsev vokitud roog munanuudlitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk (300 g) Talleggi Pekingi kanawoki
½ pakki munanuudleid
1 zuccini
1 porgand
70 g suhkruherne või türgi oa kaunu
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 sidruni koor ja mahl
1 purustatud küüslauguküüs
sojat
natuke värsket ingverijuurt
maapähkleid
suhkrut
soola

Valmistamine
Koorige jupike ingverijuurt ja tükeldage see peenikesteks ribadeks. Riivige sidrunikoor ja pigistage mahl välja. Tükeldage köögiviljad. Praadige kanatükid vokkimispannil kiirelt läbi.Lisage keedetud munanuudlid ja praadige läbi. Lisage tükeldatud köögiviljad, küpsetage veel mõni minut , lisage sidrunikoor ja -mahl, purustatud küüslauk ingveriribad ja pähklid. Kuumutage kõik koos läbi, kuni kanaliha on küps ja maitsestage sojaga, suhkruga ja vajadusel soolaga.  Serveerige koos munanuudlitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee