Lõunasöögi retseptid

Maahärra kiirpada 

Ruth, 6. veebruar 2005, 13:22
Retsept külmutatud juurviljasegu Maahärra Kiirpada pakilt.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk köögiviljasegu Maahärra Kiirpada
200-400 g tükeldatud lõhe- või vikerforelli fileed
2 sl võid
1 suurem tomat või 2 sl tomatipüreed
1-2 sl Indoneesia sojakastet Ketjap Manis
1 sl sidrunimahla
2 dl rõõska koort
noaotsatäis jahvatatud valget pipart
meresoola

Valmistamine
Kuumuta soola ja pipraga maitsestatud kalapalad pannil võiga läbi ning tõsta kõrvale. Kuumuta samal kombel läbi ka köögiviljad, lisa tomatipüree ning maitsesta sidrunimahla ja sojakastmega. Tõsta kalapalad köögiviljade peale, vala toit rõõsa koorega üle ning jäta veel mõneks minutiks hauduma, vajadusel lisa pisut vett.   Serveeri sõmera riisi või keedukartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee