Kalatoitude retseptid

Täidetud krabi 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 19:26
Salatiga täidetud krabi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
6 väiksemat vôi 3 suuremat keedetud krabi
100 g porgandit
100 juursellerit
100 g rohelisi herneid
1 dl hapukoort
1 1/4 dl créme fraiche vôi (3/4 dl paksu hapukoort + 2/4 dl majoneesi)
kimp hakitud tilli
kipm hakitud murulauku
soola
jahvatatud pipart
Kaunistuseks:
tillioksi
tomativiile
Lisandiks:
röstsaiaviilud

Valmistamine
Puhasta juurviljad, lõika ribadeks ja keeda kergelt soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lisa herned ja keeda veidi veel. Nõruta keedetud juurviljad ning jahuta. Puhasta shampinjonid ja lõika õhukesteks viiludeks. Murra lahti krabiseljakilp. Võta välja krabiliha, puhasta korralikult ja tõsta liha kaussi. Sega hapukoor, créme fraiche, till ja murulauk, maitsesta soola ja pipraga. Lisa krabiliha, tükeldatud juurvili ja shampinjonid. Täida krabi salatiga ning tõsta jahedasse kuni serveerimiseni. Kaunista tomativiilude ja tilliokstega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee