India ühepajatoit
Kogus: ühele
Koostisosad
4 seakarbonaadi tükki
2 sl õli või margariini
2 sibulat
1-2 paprikat
400 g valget peakapsast
2 loorberilehte
3 nelki
4 tera musta pipart
2-3 dl vett
noaotsatäis kardemoni
1/2 tl suhkrut
VALMIS TOIDUSSE:
2 sl sidrunimahla
2 dl maitsestamata jogurtit
Valmistamine
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks. Koori sibulad ja lõika rõngasteks. Eemalda paprika vars ja seemned ning lõika viljaliha väikesteks tükkideks. Vasarda seakarbonaadid ja pruunista neid natuke potis või pannil kuumas rasvas. Lisa kapsaribad, sibularõngad ja paprikatükid. Sega neid natuke aega seakarbonaadi juures. Pane juurde vesi ja maitseained ning hauta tubli pool tundi. Lõpuks lisa sidrunimahl ja jogurt.
Kommentaarid (0)