India köök

India ühepajatoit 

Toidutare, 3. märts 2009, 10:08
India ühepajatoit seakarbonaadi, kapsa ja paprikaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 seakarbonaadi tükki
2 sl õli või margariini
2 sibulat
1-2 paprikat
400 g valget peakapsast
2 loorberilehte
3 nelki
4 tera musta pipart
2-3 dl vett
noaotsatäis kardemoni
1/2 tl suhkrut
VALMIS TOIDUSSE:
2 sl sidrunimahla
2 dl maitsestamata jogurtit

Valmistamine
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks. Koori sibulad ja lõika rõngasteks. Eemalda paprika vars ja seemned ning lõika viljaliha väikesteks tükkideks. Vasarda seakarbonaadid ja pruunista neid natuke potis või pannil kuumas rasvas. Lisa kapsaribad, sibularõngad ja paprikatükid. Sega neid natuke aega seakarbonaadi juures. Pane juurde vesi ja maitseained ning hauta tubli pool tundi. Lõpuks lisa sidrunimahl ja jogurt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee