Lambaliha retseptid

Lambaliha-oa ühepajatoit 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 14:33
Hautatud lambaliha ubade, sibula, kaalika ja tomatitega. Valmistamisaeg umbes tund ja 45 minutit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
umbes tund ja 45 minutit.

Koostisosad
700-800 g lamba aba- või rinnatükki
2 sl õli või margariini
4 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1-2 küüslauguküünt
1 loorberileht
1/2 tl majoraani
1/2 tl tüümiani
1 1/2 tl soola
noaotsatäis musta pipart
6-8 väikest sibulat
2 porgandit
1 naeris või väike kaalikas
1 purk terveid konserveeritud tomateid koos vedelikuga
1 purk valgeid ube (420 g)

Valmistamine
Tükelda lambaliha ja pruunista see kergelt pannil kuumas rasvas. Pane lambaliha üsna suurde potti, lisa vesi, puljongikuubik ja maitseained. Jäta liha ligemale tunniks ajaks kaane alla hauduma. Koori sibulad ja naeris, kaabi porgandid. Lõika porgandid viiludeks ja naeris väikesteks kuubikuteks. Pane aedviljad ja konservtomatid lihatükkide juurde ning hauta veel pool tundi. Lõpupoole pane juurde oad ja maitse toitu. Lisa vajaduse korral tomatipüreed. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee