Skandinaavia köök

Põhjapõdra ühepajatoit 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 13:15
Ühepajatoit põhjapõdralihast seente, sibula, porgandi ja purustatud tomatitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
400-500 g põhjapõdra kondita kintsutükki
2-3 sl margariini
2 porgandit
6 väikest sibulat
3 dl kupatatud kukeseeni või leotatud soolaseeni
3 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1 tl soola
2 loorberilehte
8 tera musta pipart
8 kadakamarja
1/2 tl tüümiani
1/2 tl majoraani
1/2-1 purk purustatud tomateid

Valmistamine
Lõika liha pöidlaotsasuurusteks tükkideks. Koori sibulad, kaabi porgandid. Tükelda porgandid paari sentimeetri pikkusteks juppideks. Kuumuta potis rasvaine ning pruunista selles liha ja sibul. Lisa porgand, seened, vesi, puljongikuubik ja maitseained ning veidi hiljem purustatud tomatid. Hauta ühepajatoitu umbes 50 minutit. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee