Linnuliha retseptid

Pikantne broiler 

Toidutare, 3. juuni 2005, 11:54
Pikantne broilerihautis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1-kilone broiler
2 sibulat
1-2 küüslauguküünt
1 väike pastinaak või porgand
2 sl õli või margariini
2-3 dl vett
2 sl sojakastet
1 tl soola
noaotsatäis musta pipart
1/2 tl tüümiani
1/2 tl basiilikut
1/2 tl estragoni
1/2 sl heledat sinepit
2 dl kuiva valget veini
1 sl nisujahu
1 dl vahukoort või hapukoort

Valmistamine
Tükelda ja kuivata broiler. Koori ning haki sibulad ja küüslauguküüs. Koori pastinaak ning lõika viiludeks. Kuumuta potis rasvaine ja pruunista selles broileritükid ning hakitud sibul. Lisa vesi, sojakaste, küüslauk, pastinaak ja maitseained. Hauta rooga tubli pool tundi. Hautamise lõpupoole pane juurde valge vein. Sega nisujahu koorega ning lisa toidule. Hauta veel 10 minutit.   Keedetud riis või maisiga riis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee