12. veebruar 2005, 13:17
Sinepikaste
Sinepikaste sobib singi-, praeliha- ja vorstisalatitele, tilliga maitsestatult kala- ja krevetisalatitele.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
3 sl sinepit
1/2-1 sl suhkrut
1/4 tl soola
1/4 tl valget pipart
1 sl valge veini äädikat
1 dl õli+vett
(1 dl hakitud tilli)
Valmistamine
Sega kokku sinep, maitseained ja äädikas. Lisa segusse peene joana õli, kogu aeg tugevasti kloppides, et segu muutuks ühtlaseks. Kui kaste on väga paks, lisa veidi vett. Võid maitsestada kastet veel ka hakitud tilliga. Sobib singi-, praeliha- ja vorstisalatitele, tilliga maitsestatult kala- ja krevetisalatitele.
Kommentaarid (0)