Hommikusöögi retseptid

Sinepikaste 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 13:17
Sinepikaste sobib singi-, praeliha- ja vorstisalatitele, tilliga maitsestatult kala- ja krevetisalatitele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 sl sinepit
1/2-1 sl suhkrut
1/4 tl soola
1/4 tl valget pipart
1 sl valge veini äädikat
1 dl õli+vett
(1 dl hakitud tilli)

Valmistamine
Sega kokku sinep, maitseained ja äädikas. Lisa segusse peene joana õli, kogu aeg tugevasti kloppides, et segu muutuks ühtlaseks. Kui kaste on väga paks, lisa veidi vett. Võid maitsestada kastet veel ka hakitud tilliga. Sobib singi-, praeliha- ja vorstisalatitele, tilliga maitsestatult kala- ja krevetisalatitele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee