Kalatoitude retseptid

Külmsuitsulõhe jääsalatil 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 13:10
Pidulik lõhevaagen salati, sibula ja forellimarjaga. Lisandiks hapukoorekaste. Salatiained on vaagnale asetatud ringikujuliselt. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1/2 jääsalatipead
250 g külmsuitsulõhet
1 peenestatud sibul
100 g forellimarja
kimbuke tilli
KASTE:
200 g 18% hapukoort
noaotsatäis soola
noaotsatäis musta pipart

Valmistamine
Lõika salat ribadeks ja tee sellest vaagnale välimine ring. Lõika lõhe viiludeks ning tee sellest järgnev ring. Haki sibul terava noaga eriti peeneks ja tee sellest sisemine ring. Kalla forellimari sibularingi keskele. Raputa peeneks hakitud till lõhe ja salati peale ning jahvata vaagnale veidi pipart. Maitsesta hapukoor soola ja pipraga, serveeri eraldi.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee