Külmsuitsuforellisalat
Kogus: ühele
Koostisosad
1 rabe peasalat
jääsalatit
punasigurit
1 purk tükeldatud sparglit (280 g)
200 g õhukesteks viiludeks lõigatud külmsuitsuforelli
100 g forellimarja
2 avokaadot
KASTE:
1-2 sl balsamveiniäädikat
1 sl heledat sinepit
1 dl õli
1 tl kuivatatud basiilikut või 1-2 sl värsket peenestatud basiilikut
Valmistamine
Loputa salat ja lõika ribadeks. Poolita avokaadod, eemalda kivid, võta välja viljaliha ja viilusta. Pane ribadeks lõigatud salat vaagnale. Aseta salatile avokaado- ja sparglitükid, forelliviilud ja -mari. Sega kokku veiniäädikas ning sinep. Lisa kogu aeg tugevasti kloppides segusse õli, et kaste muutuks ühtlaseks. Maitsesta basiilikuga. Kalla kaste salatisse. Lase enne serveerimist külmas maitsestuda.
Kommentaarid (0)