Kalatoitude retseptid

Suvine heeringasalat 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 13:03
Heeringa-muna-porru-sibulasalat hapukoore-majoneesikastmes. Enne serveerimist lase salatil paar tundi külmas maitsestuda.

Kogus: ühele

Koostisosad
2-3 heeringafileed
3 kõvaks keedetud muna
1 punane sibul
1/2 porrut
kimbuke tilli
KASTE:
200 g 18% hapukoort
1 dl majoneesi
4 sl kalamarjapasteeti

Valmistamine
Peenesta sibul, till, pooleks lõigatud, loputatud porru ning munavalged ja -kollased eraldi. Lõika heeringas väikesteks kuubikuteks. Jäta aineid veidi kaunistamiseks. Sega kokku kaste ja kalla peenestatud salatiained sellesse. Lase paar tundi külmas maitsestuda. Kaunista salat peeneks hakitud tilli, punase sibula, porru ja munakollasega.Lisandiks sobib Värsked keedetud kartulid ja rukkileib.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee