Kalatoitude retseptid

Meremaitselinesalat 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 13:02
Meremaitseline salativaagen tuunikala, rannakarpide, kooritud krevettide, munade, kurgi ja tomatitega. Kaste serveeritakse vaagna keskel meloni sees.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 purk tuunikala (185 g)
1 purk rannakarpe (250 g)
200 g kooritud krevette
1 väike rabeda peasalati pea
1 lollo rosso salat
1/2 värsket kurki
3-4 muna
250 g minitomateid
1/2 kimbukest tilli või murulauku
1/2 melonit
KASTE I:
prantsuse salatikastet või sinepikastet
KASTE II:
hapukoore või Thousand Islandi kastet

Valmistamine
Nõruta konservidest vedelik. Lõika salat ja kurk ribadeks. Lõika keedetud munad sektoriteks ja poolita tomatid. Eemalda melonist seemned. Grupeeri ained ribadeks lõigatud salatile lamedal vaagnal. Pane poolik melon vaagna keskele ja vala sellesse kaste. Kaunista salat lollo rosso lehtede ja tilliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee