Linnuliha retseptid

Kana-nuudli-vokiroog 

Mariliis, 25. märts 2011, 13:40
Tuntud Hiina nuudliroog.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 väike sibul
3 küüslauguküünt
1 suur porgand
100 g mugulsellerit
200 g kanaliha viile
200 g kooritud krevette
4 sl maapähkliõli
200 g keedetud munanuudleid
soola
värskelt peenestatud musta pipart
soovi korral sojakastet

Valmistamine
Sibul ja küüslauguküüned hakkida väikesteks tükkideks. Porgand ja seller lõigata ühesuurusteks õhukesteks ribadeks. Kanaviilud lõigata samuti peenteks ribadeks. Krevetid pesta ja tupsutada rätikuga kuivaks. Sibul, küüslauk ja aedvili hautada maapähkliõlis wok'is pidevalt segades klaasjaks. Puistada sisse liharibad ja krevetid ja praadida mõni minut. Kõige lõpuks segada juurde nuudlid. Maitsestada tugevalt soola, pipra ja soovi korral sojakastmega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee