Lõunasöögi retseptid

Grillitud searibi 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 12:50
Grillitud searibi kodujuustu-köömnekartulitega.

Kogus: ühele

Koostisosad
625 g Searibi
0.5 pk Marinade Oriental
0.5 sl Pune
0.5 sl Basiilik (värske)
KARTULID FOOLIUMIS
2 tk Kartul
125 g kodujuust
0.5 sl Köömen
12.5 g Murulauk
0.25 tl Sool

Valmistamine
Lõika ribid üksteise küljest lahti. Sega kokku marinaad, lisa soovi korral kuivatatud ürdid ning pane ribitükid segu sisse kilekotti või kaussi marineeruma. Marineerumisaeg on olenevalt liha paksusest 1-2 tundi. Toored koorega kartulid mähi fooliumisse ja küpseta 200 kraadises ahjus 1-1,5 tundi. Küpsed kartulid lõika pealt lahti ja tõsta neile kodujuustu ning maitseainesegu. Grilli ribid, serveeri koos kartulite ja värske salatiga. Lisandiks võid pakkuda külma kastet, mis on valmistatud hapukoorest ja Santa Maria dipikastmesegust küüslaugu ning ürtidega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee