Nädala kook
18. mai 2008, 16:22

Šokolaaditort

Šokolaaditort vaarikakeedisega.

Koostisosad
1 biskviitkook, mille tainasse on lisatud 2 sl tumedat kakaopulbrit
IMMUTAMISEKS:
2 dl õunatoormahla
TÄIDIS:
200 g vaarikakeedist
ŠOKOLAADIVAAP:
200 g tumedat šokolaadi
50 g võid või margariini

Valmistamine
Lõika biskviitkook kolmeks kihiks. Niisuta alumist tordikihti õunamahlaga ja määri peale vaarikakeedist.
Aseta teine koogiketas esimesele ja korda sama protseduuri. Aseta ka kolmas ketas peale ja niisuta õunamahlaga. Pane tort külmkappi ja lase mõni tund või öö läbi seista. Tükelda šokolaad peeneks. Pane või või margariin väiksesse potti, sulata ja aja korraks keema. Võta pott tulelt ning lisa peenestatud šokolaad. Sega hästi. Kui šokolaad on sulanud, määri vaap noaga tordi pinnale. Enne serveerimist lase tordil külmas maitsestuda mõni tund või öö läbi.