12. veebruar 2005, 12:11
Lendav Jakob
Ahjus küpsetatud kana.
Kogus: ühele
Koostisosad
1 suurem küpsetatud või grillitud kana
½ tl itaalia salatimaitseainet (või aroomisoola)
2-3 banaani pikuti poolitatuna
2,5 dl vahukoort
1-1,5 dl tšillikastet või ketšupit
1 pakk peekonit
½ dl soolapähkleid
Valmistamine
Kuumuta ahi 225 kraadini. Tükelda kana parajateks tükkideks ning aseta sobiva suurusega vormi või ahjuplaadile. Puista vajadusel üle maitseainetega ning lao peale banaanid. Sega vahukoor ja tshillikaste, vala ühtlaselt kanale-banaanile. Lõika peekon ribadeks ja puista koos soolapähklitega kanale. Küpseta kuni 30 minutit.
Kommentaarid (0)