Itaalia köök

Itaalia köögiviljasupp 

Ruth, 5. veebruar 2005, 17:17
Köögiviljasupp hakklihaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g hakkliha
1 suur sibul
1 sellerivars
1 porgand
2 küüslauguküünt
1 purk purustatud tomateid
4 dl tomatikastet
2 purki punaseid ube omas mahlas
5 dl vett
2 loomalihapuljongikuubikut
½ tl punet
½ tl basiilikut
¼ kapsapead
1 purk maisi
1 purk rohelisi ube
2 dl makarone
Peale hakitud peterselli

Valmistamine
Pruunista potis hakkliha. Lisa hakitud sibul, seller, porgand, küüslauk, tomatid, tomatikaste, oad, vesi, puljongikuubikud, pune ja basiilik. Kuumuta keemiseni ja keeda 20 min. Lisa ribadeks lõigatud kapsas, mais, rohelised oad ja makaronid. Keeda kuni makaronid on pehmed. Kui supp tundub liiga paks, lisa vett. Puista peale hakitud peterselli.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee