Hommikusöögi retseptid

Kohupiim forelliga 

Toidutare, 11. veebruar 2005, 20:12
Põhiroog kaalukatele. TST 5.5

Kogus: ühele

Koostisosad
1 shalottsibul
1 konservkurk
1 tomat
150 g rasvata kohupiima
2 sl mineraalvett
1 tl tomatipastat
peterselli
tilli
murulauku
soola
pipart
paprikat
keedetud kartuleid (kogus ei ole piiratud)
1 suitsuforellifilee (60 g)

Valmistamine
Tükelda köögivili peeneks. Lisa kohupiim ja sega ühtlaseks massiks, maitsesta maitseainete ning ürtidega. Serveeri koos kartulite ja forelliga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee