Lõunasöögi retseptid

Suvine köögiviljavorm 

Toidutare, 3. juuni 2005, 11:16
Põhiroog kaalukatele, TST - 7,5 Vormiroog sealiha, porgandi, porru, lillkapsa, shampinjonide, sibula ja kartulitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g sea sisefileed
1 tl taimeõli
1 porgand
1/2 porrut
1/4 lillkapsast
1 peotäis shampinjone
1 sibul
3 kartulit
2 tomatit
125 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
soola
pipart
ürte
75 g maitsestamata jogurtit
1 sl riivsaia
2 sl väherasvast riivjuustu

Valmistamine
Lõika liha tükkideks, prae õlis läbi. Tükelda köögivili, aseta vaheldumisi lihaga kihiti ahjuvormi. Maitsesta puljong ürtide ja maitseainetega ning vala köögiviljale. Sega jogurt riivsaia ja riivitud juustuga ning tõsta köögiviljale. Küpseta 200 kraadi juures praeahjus 40-50 minutit. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee