Linnuliha retseptid

Broilerifilee spargliga 

Toidutare, 3. juuni 2005, 10:58
Põhiroog kaalukatele. TST - 6

Kogus: ühele

Koostisosad
1 sibul
200 g shampinjone
120 g broilerifileed
1 tl taimeõli
1 tl jahu
125 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
2 tl valget veini
250 g keedetud sparglitükke
2 sl kuni 15% rasvasisaldusega toorjuustu
pipart
soola
karrit
paprikapulbrit
keedetud kartuleid (kogus ei ole piiratud)

Valmistamine
Tükelda köögiviljad ja filee ning prae õlis läbi. Puista peale jahu, vala juurde puljong ja vein. Lisa spargel ning toorjuust, maitsesta. Serveeri koos kartulitega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee