Lõunasöögi retseptid

Suvesalat sealihaga 

Toidutare, 3. juuni 2005, 10:51
Kerge eine kaalukatele. TST - 5

Kogus: ühele

Koostisosad
50 g lehtsalatit
8 redist
1 noor mugulsibul
100 g värsket kurki
1 sl hakitud peterselli
1 sl hakitud murulauku
1 sl 10% hapukoort
1 sl äädikat
pisut suhkrut
soola
pipart
125 g taist sealiha
1 tl seesamiseemneid
1 tl taimeõli

Valmistamine
Tükelda köögivili, sega kokku. Valmista hapukoorest, äädikast ja maitseainetest kaste ning vala köögiviljadele. Lõika liha tükkideks ja prae koos seesamiseemnetega õlis. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta soojana salatile. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee