Lõunasöögi retseptid

Šašlõkk tsitrusesalatiga 

Toidutare, 18. mai 2008, 14:20
Šašlõkk on valmistatud sealihast, selle marineerimisel on kasutatud sibulat, äädikat ja maitseaineid.

Kogus: ühele

Koostisosad
sealiha
MARINEERIMISEKS:
sibulat
äädikat
maitseaineid
TSITRUSESALAT:
1 sidrun
1 greip
2 apelsini
1 laim
2 punast sibulat
1 tavaline sibul
soola
pipart
koriandrit
1 sl mett
1 sl valgeveiniäädikat
peeneks hakitud maitserohelist (tilli, peterselli, basiilikut)

Valmistamine
Aja lihatükid vardasse ja küpseta sütel parajalt valmis. Ole valvas, et liha grillimisel ära ei kuivaks! Liha kõrvale võiks nautida tsitrusesalatit. Salat: Koori kõik tsitruselised ja lõika need parajateks tükkideks, sibulad viiluta. Aseta kõik tükeldatud komponendid kaussi, sega juurde mesi ja veiniäädikas, lisa maitseained ja maitseroheline. Sega kõik omavahel läbi, ja ongi valmis!