Veiseliha retseptid

Veiseliharull 

Toidutare, 4. märts 2005, 10:45
Veiseliharull kaalukatele. TST 7

Kogus: ühele

Koostisosad
1 veisefilee (160 g)
soola
pipart
sinepit
1 noor mugulsibul
1/4 porrut
2 viilu toorsuitsuseljafileed (20 g)
1 tl taimeõli
125 ml vett
3 sl 10% hapukoort
1 tl jahu

Valmistamine
Vasarda veisefileetükk, maitsesta soola, pipra ja sinepiga. Määri 1 sl hapukoorega, aseta peale toorsuitsufileed. Haki sibulad ning porru ja pane fileele. Rulli filee kokku ning keri ümber kööginiit. Pruunista rull õlis, lisa vesi ja lase tasasel tulel haududa. Võta rull välja. Klopi jahu ülejäänud hapukoore sisse ning lisa kastmele. Vajadusel lisa pisut vett. Maitsesta. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee