Lõunasöögi retseptid

Maasika-krevetisalat 

Toidutare, 1. juuni 2005, 14:19
Maasika-kreveti-avokaadosalat kaalujälgijatele. TST-14

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
50 g lollo rosso salatit
50 g lehtsalatit
1 väike avokaado (100 g)
200 g maasikaid
100 g kooritud krevette
1/2 sidruni mahl
soola
Cayenne´i pipart
2 tl taimeõli
4 sl 10% hapukoort
50 g 1,7% maitsestamata jogurtit
50 ml puljongit 1/2 tl puljongipulbrist
2 sl vaarikaäädikat
1 tl mett
1 tl sinepit
pipart
1 sl röstitud piiniaseemneid
sidrunmelissi

Valmistamine
Rebi salat suupärasteks tükkideks. Tükelda avokaado ja maasikad. Piserda krevettidele sidrunimahla, maitsesta soola ja Cayenne´i pipraga. Kuumuta teflonpannil õli, lisa krevetid ning prae läbi. Sega hapukoor, jogurt, puljong, äädikas, mesi ja sinep kastmeks. Maitsesta soola ning pipraga. Tõsta salatikomponendid taldrikule, vala peale kaste ja puista üle piiniaseemnetega. Kaunista sidrunmelissiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee