Magustoidud

Maasika-kiivivardad 

Toidutare, 1. juuni 2005, 14:18
Maasika-kiivivardad vaniljepudingiga. Magustoit kaalukatele. TST-6

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Ettevalmistusaeg 15 minutit, valmimisaeg 5 minutit.

Koostisosad
375 ml väherasvast piima
2 sl vaniljepudingipulbrit
250 g maasikaid
4 kiivit
2 tl 10% hapukoort
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
1 sl hakitud pistaatsiapähkleid

Valmistamine
Kuumuta piim, sega hulka pudingipulber ja lase keema tõusta. Lõika maasikad ja kiivid tükkideks ning lüki vaheldumisi puidust varraste otsa. Sega vaniljepudingi hulka hapukoor, maitsesta suhkruasendajaga ja tõsta taldrikule. Serveeri koos maasika-kiivivarrastega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee