Hommikusöögi retseptid

Shalottsibulakaste 

Toidutare, 2. juuni 2005, 13:41
Rosmariini-shalottsibulakaste kaalukatele. TST-6 Kaste sobib küpsetatud kartulite või grillitud linnulihavarraste juurde.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g shalottsibulaid
1 küüslauguküüs
2 tl taimeõli
2 tl rosmariini
100 ml punast kuiva veini
200 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
75 g 10% hapukoort
soola
pipart

Valmistamine
Lõika shalottsibulad sektoriteks, suru katki küüslauguküüs. Kuumuta teflonpannil õli, prae küüslauk ja sibulad selles kergelt läbi. Puista peale rosmariin ja prae veel 1-2 minutit. Vala hulka vein ja puljong. Lase 5 minutit haududa. Sega juurde hapukoor, maitsesta soola ja pipraga. Lase pisut keeda. Serveeri näiteks küpsetatud kartulite või grillitud linnulihavarraste juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee