Hommikusöögi retseptid

Murulaugu-laimikaste 

Toidutare, 2. juuni 2005, 13:32
Kaste kaalukatele. TST-6

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
125 ml väherasvast piima
90 g 10% hapukoort
4 tl heleda kastme paksendajat
kimp murulauku
1 laimi- või sidrunimahl
1 sl marineeritud rohelisi piprateri
soola
pipart

Valmistamine
Kuumuta kastrulis piim ja hapukoor keemiseni, sega ühtlaseks. Nõrista sisse kastmepaksenduspulber ning lase pisut keeda. Tükelda murulauk, sega juurde laimi- või sidrunimahl, maitsesta soola ja pipraga. Serveeri praetud linnulihaga.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee